En bild på MissHosting
En bild på FS-Data
En bild på Loopia

24/7 DDOS-Skydd
8.9/10 i kundbetyg

Kända för sin stabilitet
Generös trafikmängd

Flexibel VPS
99,9% upptid garanti

Testa i 30 dagar gratis!

Från 199:- per månad

Från 249:- per månad

Skapa server Skapa server Skapa server

Vilken hosting ska jag välja?

De finns tre hostinglösningar att välja på när du vill ha ett utrymme på nätet som du kan lägga upp din sajt eller dina sajter på: webbhotell, VPS och Dedikerad Server. Vilken lösning som är bäst för dig beror på hur höga krav du har, hur viktiga dina sajter är för dig och hur mycket du är villig att lägga ut i rena pengar på din host.

Webbhotell – för dig med tajt budget och mindre krävande hemsidor

Det finns många riktigt bra och stabila webbhotell som har en relativt hög prestanda, men de kan ändå inte jämföra sig med en VPS eller en dedikerad server. Om din hemsida inte består av tusentals undersidor eller har högupplösta bilder och videoklipp så kan ett webbhotell trots allt ladda din sajt ganska så snabbt. Ett bra webbhotell är också stabilt nog för de flesta användare som inte kräver exakt 100 % i upptid. För många hobbyanvändare funkar ett webbhotell alltså utmärkt.

VPS – för dig med högre krav på stabilitet och prestanda

Om har en sajt som du vill ska laddas supersnabbt i dina besökares webbläsare ska du satsa på VPS som ger dig den stabilitet och prestanda du behöver till ett mycket rimligt pris. VPS funkar utmärkt för dig som tjänar fina pengar på din hemsida och för företagaren som alltid vill synas. Med en VPS kommer din sajt alltid att vara tillgänglig och den kommer att laddas snabbt in dina besökares webbläsare. Det här är extra viktigt om din hemsida är en viktig del av din verksamhet.

Dedikerad Server – för den extremt krävande hemsidan

Om du har en jätteblogg eller en riktigt stor hemsida med massor av material och undersidor är en dedikerad server det perfekta valet. Tunga hemsidor och många besökare kräver en extremt hög prestanda för att det ska gå smidigt att surfa på din hemsida. En dedikerad server ger dig all prestanda och stabilitet du behöver.