En bild på MissHosting
En bild på FS-Data
En bild på Loopia

24/7 DDOS-Skydd
8.9/10 i kundbetyg

Kända för sin stabilitet
Generös trafikmängd

Flexibel VPS
99,9% upptid garanti

Testa i 30 dagar gratis!

Från 199:- per månad

Från 249:- per månad

Skapa server Skapa server Skapa server

SEO Hosting

SEO Hosting är den perfekta lösningen för dig som har många hemsidor som du vill länka till varandra för att få upp dem högre i sökmotorerna. Det är ju så att om du lägger dina hemsidor på en vanlig VPS får alla dina hemsidor samma IP-nummer, vilket gör att dina hemsidor inte gynnas när de länkas till varandra. Ibland kan det till och med missgynna din rankning.

Anledningen till att sökmotorerna ger hemsidor som har många länkar en högre rankning är att det är ett bevis för att andra gillar hemsidorna, men om du själv länkar till dem så tycker sökmotorerna att det bara är ett bevis på att du vill ge dem en högre rankning och det är inget som varken Google eller Bing gillar. Det är därför du bör använda dig av SEO Hosting.

Därför ska du välja SEO Hosting

Om du använder dig av SEO Hosting får dina hemsidor unika IP-adresser som gör att sökmotorerna inte ser att du själv länkar till dina egna hemsidor. Det blir i alla fall mycket svårare för sökmotorerna att upptäcka vem som äger dina sajter. Det här med SEO Hosting kanske därför låter lite oseriöst, men det tycker inte vi på vps24.se att det är. Varför ska man riskera att straffas av sökmotorerna bara för att man tipsar om sina egna sajter och länkar till dem? Sedan är det ju bara ett stort plus att hemsidorna hamnar högre upp, eller hur?

Om du är nyfiken på SEO Hosting så har exempelvis Miss Hosting SEO Hosting både för VPS och för Dedikerad Server.