En bild på MissHosting
En bild på FS-Data
En bild på Loopia

24/7 DDOS-Skydd
8.9/10 i kundbetyg

Kända för sin stabilitet
Generös trafikmängd

Flexibel VPS
99,9% upptid garanti

Testa i 30 dagar gratis!

Från 199:- per månad

Från 249:- per månad

Skapa server Skapa server Skapa server

FS Data

FS Datas Data erbjuder en mycket stabil VPS med en riktigt hög prestanda. Om du skaffar VPS hos FS Data bestämmer du själv vilket operativsystem, vilka applikationer och program du ska ha på din VPS. Du får även tillgång till SHH för säker en internetanslutning och en kontrollpanel som gör att du lätt kan hantera din VPS.

FS Data erbjuder tre olika VPS-lösningar: VPS Bas med 1 GB i RAM-minne och 10 GB i hårddiskutrymme, VPS Premium med 2 GB RAM och 20 GB hårddiskutrymme och slutligen VPS Pro som har hela 4 GB RAM och 40 GB hårddiskutrymme. VPS-paketen tillåter en trafik på 1000 GB, 2000 GB respektive 4000 GB. För största utrymme och bästa möjliga prestanda bör du alltså välja VPS Pro, men även VPS Bas räcker mycket långt. Samtliga VPS-lösningar har en internetuppkoppling på 100 Mbit/s vilket gör att du snabbt kan ladda upp filer till din VPS och din hemsida kommer blixtsnabbt att laddas ner i dina besökares webbläsare. Naturligtvis kan du även använda din VPS som en privat databas eller som en grymt snabb backupp om du vill.

Om FS Data

FS data är ett väletablerat familjeägt hostingföretag som har varit med i branschen sedan 1997. Om du prioriterar kvalitet framför onödigt stor kvantitet kan du med fördel vända dig till FS Data. FS Data placerar nämligen relativt få kunder på varje server som gör att maximal prestanda uppnås. Supporten är mycket kunnig, tillgänglig och tillmötesgående. Tveka inte att kontakta dem om något mot förmodan skulle strula eller om det är något du undrar över. FS Data är dessutom ett mycket miljövänligt hostingföretag som använder sig av miljövänlig el och vattnet från FS Datas kylanläggning används för att värma upp hus.