En bild på MissHosting
En bild på FS-Data
En bild på Loopia

24/7 DDOS-Skydd
8.9/10 i kundbetyg

Kända för sin stabilitet
Generös trafikmängd

Flexibel VPS
99,9% upptid garanti

Testa i 30 dagar gratis!

Från 199:- per månad

Från 249:- per månad

Skapa server Skapa server Skapa server

Crystone

Crystone är ett väletablerad hostingföretag som erbjuder riktigt bra VPS-lösningar. Crystone har hela fem olika VPS-paket att välja på, så om du behöver VPS kommer du garanterat att hitta en VPS-lösning som passar just dig. Om du skaffar en VPS hos Crystone ligger den på snabb server som har en 2,27 GHz Xeon processor och du kan välja mellan operativsystemen Windows 2008 Server Hyper-V och Linux OS VMWare. Du får en bandbred på hela 100 Mbit/s och tillgång till den Linuxbaserade kontrollpanelen C-Panel som du kan använda om du vill. Det här inga dåliga specifikationer, inte minst med tanke på att Crystones VPS är relativt billig.

Crystones VPS-lösningar

Crystone VPS mini är Crystones minsta och billigaste VPS. För 99 kronor i månaden får du 15 GB utrymme, 150 GB trafik/mån och 384 MB i RAM. Det här är ett utmärkt VPS-paket för dig som vill testa VPS för första gången eller som inte har så höga krav.

Crystone VPS Basic har samma specifikationer som VPS mini, men ger dig 1 GB i RAM vilket gör att din VPS kommer att jobba snabbare.

Crystone VPS Standard är valet för dig som vill ha en lite snabbare VPS och behöver ett lite större utrymme. VPS standard ger dig 20 GB i utrymme, 750 GB trafik/mån och 2 GB i RAM.

Crystone VPS Pro är VPS-paket för dig som har höga krav och vill ha en riktigt bra prestanda. VPS Pro ger dig 25 GB i utrymme, 1500 GB trafik/mån och 4 GB i RAM-minne. Det stora RAM-minnet i kombination med den fina processorn gör att din VPS blir blixtsnabb.

Crystone VPS Pro Plus är en grymt bra VPS för dig som har extremt höga krav på prestanda och utrymme. VPS Pro Plus ger dig 50 GB i utrymme, 3000 GB trafik/mån och hela 8 GB i RAM. Denna VPS är blixtsnabb och gör ingen besviken.

Om Crystone

Crystone är ett av nordens största hostingföretag och har 15 års erfarenhet i branschen. 15 år är en evighet eftersom det är en relativt ny bransch vi talar om. Crystone erbjuder produkter och tjänster av högsta kvalitet till ett rimligt pris och har en kundkrets som består av privatpersoner, föreningar och företag i alla de storlekar. Huvudkontoret ligger i Stockholm men Crystone har även lokala kontor i Miami och Manchester.